53. Битеф за најмлађе

20. БИТЕФ ПОЛИФОНИЈА

Бела Грива

Малишане старије од шест година Битеф позива на представу Бела Грива у режији Ирене Ристић, која ће бити изведена 23. септембра од 16ч у позоришту лутака Пинокио. Пре почетка представе, од 14ч публика је добродошла и на разговор о процесима и представама позоришта партиципације.

Организоване су и радионице 24. септембра од 14 и 16 часова на Хиподрому. Радионице су намењене деци и младима, стручњацима који раде са децом, уметницима и неуметницима, музичарима и онима који то још нису, а баш би волели да буду, редитељкама, добро, може и редитељима.

Полифонија за Шкоград

Већ трећу годину једна невероватна „Школабораторија“ окупља децу, родитеље, наставнике, уметнике и све заинтересоване грађане да учествују у разноврсним догађањима летње школе у „Шкограду“. Битеф Полифонија у „Шкоград“ долази са аниматорима и промотивним поклон програмом „Потрага за благом“. Овај програм организован је у основној школи Влада Обрадовић Камени на Лединама, 24. септембра од 12ч и намењен је деци, родитељима и свим заинтересованим грађанима.

Лето када сам научила да летим

За оне који су старији од 12 година, тим Битефа препоручује да погледају представу по роману Јасминке Петровић - Лето када сам научила да летим, у режији Патрика Лазића. Извођење ове представе на овогодишњој Битеф Полифонији отвара нову иницијативу која ће се као „Полифонија у трајању“ одвијати до следеће 21. Битеф Полифоније у виду праћења, презентација, промоција и подршке различитим активностима и акцијама подстакнутим књигом Јасминке Петровић и овом представом, која је на репертоару позоришта лутака Пинокио, 21. септембра од 16ч.

ЦИРКОБАЛКАНА

Три представе из Циркобалкана програма осмишљене су искључиво за малишане и то:

Узраст од 5 година - Face Nord, која је на репертоару у Луци Београд 28. септембра од 20ч

За младе од 7 година, представа Open stage, која ће бити изведена 21. септембра од 20ч у Луци Београд

За све старије од 12 година Битеф препоручује представу Random, 24. септембра од 18ч у Луци Београд