53. Bitef za najmlađe

20. BITEF POLIFONIJA

Bela Griva

Mališane starije od šest godina Bitef poziva na predstavu Bela Griva u režiji Irene Ristić, koja će biti izvedena 23. septembra od 16č u pozorištu lutaka Pinokio. Pre početka predstave, od 14č publika je dobrodošla i na razgovor o procesima i predstavama pozorišta participacije.

Organizovane su i radionice 24. septembra od 14 i 16 časova na Hipodromu. Radionice su namenjene deci i mladima, stručnjacima koji rade sa decom, umetnicima i neumetnicima, muzičarima i onima koji to još nisu, a baš bi voleli da budu, rediteljkama, dobro, može i rediteljima.

Polifonija za Škograd

Već treću godinu jedna neverovatna „Školaboratorija“ okuplja decu, roditelje, nastavnike, umetnike i sve zainteresovane građane da učestvuju u raznovrsnim događanjima letnje škole u „Škogradu“. Bitef Polifonija u „Škograd“ dolazi sa animatorima i promotivnim poklon programom „Potraga za blagom“. Ovaj program organizovan je u osnovnoj školi Vlada Obradović Kameni na Ledinama, 24. septembra od 12č i namenjen je deci, roditeljima i svim zainteresovanim građanima.

Leto kada sam naučila da letim

Za one koji su stariji od 12 godina, tim Bitefa preporučuje da pogledaju predstavu po romanu Jasminke Petrović - Leto kada sam naučila da letim, u režiji Patrika Lazića. Izvođenje ove predstave na ovogodišnjoj Bitef Polifoniji otvara novu inicijativu koja će se kao „Polifonija u trajanju“ odvijati do sledeće 21. Bitef Polifonije u vidu praćenja, prezentacija, promocija i podrške različitim aktivnostima i akcijama podstaknutim knjigom Jasminke Petrović i ovom predstavom, koja je na repertoaru pozorišta lutaka Pinokio, 21. septembra od 16č.

CIRKOBALKANA

Tri predstave iz Cirkobalkana programa osmišljene su isključivo za mališane i to:

Uzrast od 5 godina - Face Nord, koja je na repertoaru u Luci Beograd 28. septembra od 20č

Za mlade od 7 godina, predstava Open stage, koja će biti izvedena 21. septembra od 20č u Luci Beograd

Za sve starije od 12 godina Bitef preporučuje predstavu Random, 24. septembra od 18č u Luci Beograd