Битеф Град – више од фестивала

Са циљем да грађанима пруже осећај заједништва што су приметили да овом друштву недостаје, чланови Битеф тима су у Луци Београд креирали прави град са Битеф садржајима који су отворени за све посетиоце који су расположени за упознавање, дружење, уживање у свим изненађењима који су пријатељи 53. Битефа са Битеф тимом припремили.

Битеф Град је за само један дан оживео у место доброг расположења, циркулисања квалитетних садржаја и размене богатих идеја, енергије, љубави… Зато Вас позивамо да се придружите нашој заједници иако нисте планирали да испратите програме овогодишњег Битефа, а успут можда и наиђете на нешто што ће заинтересовати ваша чула, учествујете у стварању Битефовог зида љубави и тетовирате се у боје Битефа и тако остварите попуст за представу Београд на даљински!


Пре, у паузи и после представа и пратећих активности, Битеф је са партнерима организовао Food и Drink cornerе у којима вас очекују разне посластице и специјалитети - Carnex и нови веге хумус, Pica Fabrika, Dorian Grey, Agi Pasta Away, The Saint, РО и Vegessence. Осим тога, моћи ћете да напуните батерије на инсталацији коју је за Битеф град припремио Телеком Србија, и освежите уз Schweppes рески укус и коктеле, а очекују вас још многобројна изненађења Битефових пријатеља. На инфо пулту моћи ћете у сваком тренутку да добијете све потребне информације као и да набавите Битеф меморабилије, каталог и промотивне материјале.


У оквиру Битеф Града одиграва се и циркуски фестивал Циркобалкана, који ће приказивати представе, презентације, перформансе и округле столове, те и у Луци Београд направити својеврсни експеримент уметничке циркуске заједнице. 


Последњег дана фестивала, у Луци ћемо бити у прилици да уживамо на свечаном затварању фестивала, концерту Бети Ђорђевић, а након тога и Афтер тен журци затварања уз музику DJ Miss Millie!


КАКО ДА ДОЂЕТЕ ДО ЛУКЕ БЕОГРАД?


Уколико бисте да ухватите последње летње дане и прошетате до Луке Београд, од Трга Републике партите пут Француске улице преко Жоржа Клеменсоа. Из кварта где се налазе само неки од познатих градских локала - Холестерол, ЈаМ, Кафетерија... наставите право улицом Жоржа Клемансоа док не дођете до угла са Дунавском улицом и шина. Пажљиво пређите шине, наставите право до Луке Београд.


Уколико долазите из правца Панчевачког моста или са Новог Београда, аутобусима 16, 23, 35, 27Е или 95 дођите до станице Цвијићева и само прошетајте Цвијићевом па Кнежопољском улицом до пристаништа Дунав и изађите на наше фестивалско одредиште.


Директна линија 44 (Сењак - Вилине воде) води вас право у Луку Београд. Аутобус број  37 (Панчевачки мост - Железничка станица) преко Трга Републике довешће вас најближе Луци до станице Гундулићев венац од које ћете прошетати десетак минута.
У оба случаја од уласка у Луку Београд код прве рампе до Битеф хангара и циркуске шатре има око осам минута хода. Битеф је припремио путоказе који ће вас водити до тачке ка којој сте се упутили. Одвојите време за шетњу и долазак на представу!


За аутомобиле у Луци Београд организован је паркинг који можете користити током целог дана за само 100 динара.


Ако ипак уживате у вожњи бициклом, електричним тротинетом или неким трећим опуштајућим превозним средством, слободно се упутите до Луке и наставите са уживањем!
Обуците се пријатно и понесите своје удобне спортске патике, а Битеф тим саветује да кренете са одећом која вас може заштитити од ветра и угрејати уколико осетимо налет јесени.


Добродошли у Битеф град!