фотографија: Мике Вонотков
фотографија: Мике Вонотков

Драгана Вилотић,  професор сценског дизајна:
Врло занимљиво! Балансира између неке реалности у којој заправо живимо и веома добро су компноновани ти моменти у којима пратимо нечије инструкције, па тек онда схватамо и колико су мала она места када нешто заправо сами одлучујемо. То би требало да је поента, али све у свему једно јако занимљиво искуство и препоручујем свима.

 

Феодор, посетилац из Русије:
Ово је четврти Remote који посећујем у свом животу. Први је био на фестивалу у Авињону, затим је уследио један у Санкт Петерзбургу, па у Москви. Сада, ево- четврти. Одувек сам тврдио да је ово један од најбољих начина за упознавање неког града. Ово је моја прва посета Београду. Ова продукција нам је омогућила да град сагледамо из различитих углова и одвела нас на места која иначе као туристи можда никада не бисмо посетили. Веома занимљив пројекат који чини да сами себи поставимо разна питања, а одговори на њих ће нам се можда указати у будућности. Интересантна идеја која преиспитује наше људске животе! Желим да честитам ауторима и продуцентима на овом пројекту.

 

Леонид, посетилац из Русије:
 Сјајна представа! Баш ми се свиђа! Допадају ми се и места која смо посетили у оквиру ове туре. Ја сам први пут у Београду и ово је за мене фантастично искуство. Сигурно ћу причати својим пријатељима о овоме и препоручити им да обавезно посете овај град.