фотографија: Јелена Јанковић
фотографија: Јелена Јанковић

Милена Васић, глумица:

Јако сам под утиском. Баш је добра представа - један несвакидашњи доживљај. Имала сам дилеме да ли да дођем, али сад схватам да бих страшно погрешила. Главна глумица је неописива. Толико је искрена са тим сузама у очима од почетка и стварно сам још увек под утиском. Не памтим кад сам присуствовала представама да је на овакав начин публика толико укључена. Био је занимљив један моменат када он гледа њих после преваре и док гледа публику у очи - било је занимљиво гледати жене у том тренутку, односно да ли су оне преварене или су оне превариле.

 

Никита Миливојевић, редитељ:

Пре свега, врло ми се допала представа. Мислим да има неку лепу једноставност и врло фину рафинирану емоцију. Наравно, изгледа да се поново враћамо на исту ствар - да када је прича добра и држи пажњу, то држи и публику негде. Али, прича да би била таква и да држи публику, мора да има добре глумце. Наташа, Барбара и овај момак који игра Алија су заиста вансеријски. Мислим да смо увек некако пријатно изненађени кад видимо да из Љубљане глумци долазе са  онако завидним глумачким трансформацијама. Тако да ми је врло драго што сам видео ову представу. Сасвим добро комуницира са слоганом овогодишњег Битефа.

 

Хана Растодер, студент:

Ја сам седела у делу где је био кревет и била сам баш близу интиме двоје људи. Било је веома интересантно како се људи фолирају као да се ништа не дешава.

 

Анонимна изјава:

Мислим да је ово представа о имигрантима али је потпуно ванвременска. Изузетно ми се допало. На разне начине је било доста садржајно и емотивно, и сценски веома занимљиво. Представа која је испунила очекивања.

 

Анонимна изјава:

Представа је интригантна и ја сам апсолутно одушевљена. Померени смо из своје зоне комфора, и то се видело у публици која није знала како да реагује. То само указује на стереотипе о томе на какво позориште смо ми навикли.